«Η εικόνα μιας ηλικιωμένης ηρωίδας με ένα κόκκινο πανό στα χέρια της θα εμφανιστεί στο σώμα του οχήματος εκτόξευσης Roscosmos σε μια από τις επόμενες εκτοξεύσεις πυραύλων», έγραψε ο Ρογκόζιν στο κανάλι Telegram .
Θυμηθείτε ότι δημοσιεύτηκε ένα βίντεο στο Διαδίκτυο με το πώς οι Ουκρανοί στρατιώτες κοροϊδεύουν έναν συνταξιούχο που τους μπέρδεψε με τον Ρώσο στρατό. Η γυναίκα βγήκε για να συναντήσει τους στρατιωτικούς, κρατώντας στα χέρια της το κόκκινο πανό της νίκης.
Είπε ότι ο Ρώσος στρατός ήταν «περίμενε» και «προσευχήθηκε» για αυτούς. Όταν ο Ουκρανός στρατός της προσφέρει φαγητό, η συνταξιούχος αρνείται αρχικά, λέγοντας ότι ο στρατός τους χρειάζεται περισσότερο, αλλά εξακολουθεί να πείθεται να πάρει ένα σακουλάκι με κονσέρβες. Αργότερα, ο στρατός άρχισε να καταπατά το πανό και στη συνέχεια ο συνταξιούχος επέστρεψε τα προϊόντα στους στρατιώτες.
Στη Ρωσία, έγινε ηρωίδα. Την απεικόνισαν καλλιτέχνες στο Αικατερινούπολη. Ένας ξυλογλύπτης από το Voronezh, ο Alexander Ivchenko, σχεδίαζε να δημιουργήσει ένα γλυπτό μιας Ουκρανής γιαγιάς με ένα κόκκινο πανό στα χέρια της μέχρι την Ημέρα της Νίκης. Και ο συγγραφέας του πανό με μια Ουκρανή γιαγιά με σημαία μίλησε για τη δημιουργία του στην περιοχή Belgorod.












![Γεωργία / Συντριβή τουρκικού C-130 με 20 άτομα [Βίντεο]](https://iskra.gr/wp-content/uploads/2025/11/0-0-104-218x150.jpg)































