Γερμανία: Δεν έλαβε προβλεπόμενους ψήφους το δημοψήφισμα για «Κλιματικά ουδέτερο Βερολίνο»

769

Ναυάγησε το δημοψήφισμα για το “Κλιματικά ουδέτερο” Βερολίνο έως το 2030, αφού η συμμετοχή σε αυτό υπήρξε κάτω του αναγκαίου 25% όσων έχουν δικαίωμα ψήφου!

Το Βερολίνο γλύτωσε από το να γίνει μια πόλη “πειραματόζωο” για την καταστροφή, αντί της βελτίωσης και αναβάθμισης, του σημερινού τρόπου ζωής!

Έξι ελληνικές πόλεις θα έλθουν αντιμέτωπες με τον εφιάλτη της «κλιματικής ουδετερότητας» μέχρι το 2030 – Ποιες είναι

Σφαλιάρα έφαγαν οι «κλιματιστές» (σ.σ. έτσι χαρακτηρίζονται οι υπέρμαχοι της θεωρίας της αλλαγής του κλίματος): Δεν συγκέντρωσε την απαιτούμενη συμμετοχή του 25% όσων έχουν δικαίωμα ψήφου το δημοψήφισμα στη Γερμανία για «Κλιματικά ουδέτερο Βερολίνο έως το 2030», επομένως κρίνεται άκυρο και το αποτέλεσμα των ψήφων δεν έχει κάποια σημασία.

«Κλιματικά ουδέτερο Βερολίνο» θα σήμαινε καταστροφή του σημερινού τρόπου ζωής σε όλα τα επίπεδα και ανάληψη του ελέγχου των ζωών των ανθρώπων από ομάδες που δεν επιτρέπουν καν την κρεατοφαγία γιατί… καταστρέφει το περιβάλλον, όπως διατείνονται.

Όπως αναφέρει το RND, στα 2.999 από τα 3.103 εκλογικά τμήματα της Γερμανίας έχουν καταμετρηθεί 411.884 ψήφοι υπέρ του «ναι» και 392.198 ψήφοι υπέρ του «όχι» στο δημοψήφισμα, ωστόσο αυτοί οι αριθμοί δεν αποτελούν το 25% του εκλογικού σώματος.

Το δημοψήφισμα για «Κλιματικά ουδέτερο Βερολίνο έως το 2030» αφορούσε πολιτικές που θα οδηγήσουν σε τουλάχιστον κατά 95% κλιματική ουδετερότητα στη γερμανική πρωτεύουσα έως το 2030.

Δηλαδή αποκλειστικά ηλεκτροκίνηση, χορτοφαγία, ενέργεια μόνο από ΑΠΕ και άλλες τέτοιες ανοησίες που έχουν αποδειχθεί χρεοκοπημένες, όπου εφαρμόστηκαν.

Να σημειωθεί ότι το Βερολίνο είναι το προπύργιο των «κλιματιστών» και είχαν κάνει πανστρατιά για να υπερψηφιστεί η πρότασή τους.

Επιλέχθηκαν όμως κι έξι ελληνικές πόλεις για να τελειώσουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων όπως τον ξέρουμε σήμερα: Αθήνα, Γιάννενα, Καλαμάτα, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα είναι οι έξι ελληνικές πόλεις που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέλεξε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «100 κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030».

Τι σημαίνει όμως «κλιματική ουδετερότητα»; Η κλιματική ουδετερότητα, σύμφωνα με την Ε.Ε., αφορά τη μετάβαση σε μια οικονομία με μηδενικές εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Συνεπώς οι έξι ελληνικές πόλεις προορίζονται από τις Βρυξέλλες να δημιουργήσουν οικονομίες που θα μηδενίζουν τους ρύπους τρώγωντας οι οι πολίτες τους γρύλλους, σκουλήκια κλπ. αντί για κρέας.

Είναι, λοιπόν, προφανές γιατί η «κλιματική ουδετερότητα» είναι σημαντική. Είναι, όμως, εφικτή σε μια οικονομία που θέλει διαρκώς να μεγαλώνει; Σε μια οικονομία όπου οι κυβερνήσεις θέλουν το ΑΕΠ κάθε χρόνο να αυξάνεται;

Γνωρίζουμε εμπειρικά ότι όσο αυξάνεται το ΑΕΠ, τόσο αυξάνονται οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Μέχρι στιγμής, καμία οικονομία στον δυτικό κόσμο δεν έχει πετύχει να μεγαλώνει ενώ οι ρύποι μειώνονται. Κανένα δυτικό κράτος ή πόλη δεν είναι κλιματικά ουδέτερη. Πώς θα τα καταφέρουν οι έξι ελληνικές πόλεις, μαζί με τις άλλες 94, μέχρι το 2030;

Η συνηθισμένη απάντηση είναι μέσω της υψηλής τεχνολογίας. Μεγάλες ανεμογεννήτριες στα βουνά, ρομπότ στα εργοστάσια και στους δρόμους!

Σε ότι αφορά την υπερθέρμανση του πλανήτη, τα αρχεία είναι ξεκάθαρα ότι ο κόσμος έχει αρχίσει να θερμαίνεται περίπου από το 1700, 150 χρόνια πριν χρησιμοποιήσουμε ορυκτά καύσιμα.

Το 1700 ήταν το αποκορύφωμα της Μικρής Εποχής των Παγετώνων, η οποία ήταν πολύ ψυχρή και προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες και πείνα.

Πριν από αυτό, γύρω στο 1000 μ.Χ. ήταν η Μεσαιωνική Θερμή Περίοδος, όταν οι Βίκινγκς καλλιεργούσαν την Γροιλανδία. Και πριν από αυτό, γύρω στο 500 μ.Χ.  ήταν ο Μεσαίωνας και πριν από αυτό, η Ρωμαϊκή Θερμή Περίοδος, όταν ήταν πιο ζεστά από ό,τι σήμερα και η στάθμη της θάλασσας ήταν 1-2 μέτρα ψηλότερα από ό,τι σήμερα.

Ακόμη και μέχρι το 1950 περίπου, η ποσότητα των ορυκτών καυσίμων που χρησιμοποιούνταν και το CO2 που εκλύονταν ήταν πολύ μικρό σε σύγκριση με σήμερα. Δεν γνωρίζουμε την αιτία αυτών των περιοδικών διακυμάνσεων της θερμοκρασίας, αλλά σίγουρα δεν ήταν το CO2».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας