Για να μην υπάρχουν ψευδαισθήσεις περί δήθεν “ελευθερίας γνώμης”, “δημοκρατίας” και τέτοια, στη σημερινή Ευρώπη ‼️
Διαβάστε προσεκτικά αυτό το ρεπορτάζ του Ali Abunimah (https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/eu-sanctions-german-journalist-shocking-first-over-gaza-reporting) που δημοσιεύεται στα ελληνικά στο INFOWAR:
Δεκάδες πολίτες και οι οικογένειες τους σε Ευρωπαϊκές χώρες, καταδικάζονται σε ανέχεια και πραγματική πείνα, μέσω “προσωπικών κυρώσεων” απλώς για την έκφραση λόγου – δημοσιογραφία ή απόψεις – που διαφωνούν με την εξωτερική πολιτική των κυβερνήσεών τους, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης!
Οι “κυρώσεις” επιβάλλονται από τις Βρυξέλλες, χωρίς καμία δικαστική διαδικασία ή δυνατότητα υπεράσπισης για τους στοχοποιημένους – είναι δεσμευτικές για όλα τα κράτη-μέλη.
info-war.gr (https://info-war.gr/den-mporo-na-taiso-ta-paidia-moy-leei/)
«Δεν μπορώ να ταϊσω τα παιδιά μου» λέει δημοσιογράφος, θύμα των κυρώσεων της ΕΕ – INFO-WAR
Ο δημοσιογράφος Χουσεΐν Ντογρού περιγράφει πώς οι εξωδικαστικές κυρώσεις της EE τον έχουν αφήσει χωρίς βασικά μέσα επιβίωσης, ως αντίποινα για τη δημοσιογραφική του κάλυψη σχετικά με τη Γάζα.













































