Ο εμπρηστής της ειρήνης και αλλοπρόσαλλος τραμπ εμφανίζεται τώρα ως ο αρχιτέκτων , τάχα , της ειρήνης μεταξύ Ισραήλ και Ιράν , μια ειρήνης που καιροσκοπικά και τυχοδιωκτικά πυρπολεί ο βρεφοκτόνος γκάγκστερ Νετανιάχου , παρ’ ότι την αποδέχθηκε .
Από την άλλη το Ιράν σεβόμενο την ειρήνη δηλώνει δια του Προέδρου του ότι θα την τηρήσει στο ακέραιο , εφ’ όσον θα γίνεται σεβαστή και από το κράτος που ξεκίνησε τον πόλεμο , το Ισραήλ .
Είναι προφανές ότι αυτές τις ώρες το Ισραήλ σπαράσσεται από βαθύτατες αντιθέσεις μέσα στους αρμούς της εξουσίας και του βαθέως Σιωνιστικού κράτους .
Το βαθύ Σιωνιστικό Ισραηλινό κράτος μπροστά στην παταγώδη αποτυχία της επίθεσης που διεξήγαγε εναντίον του Ιράν με πρώτο σύμμαχο το Σιωνιστικό λόμπυ των ΗΠΑ , αρνείται να αναγνωρίσει τα αδιέξοδα και να συμμορφωθεί με τα τετελεσμένα της Ισραηλινής αποτυχίας.
Από την άλλη οι πιο ρεαλιστές στο Τελ Αβίβ με τη στήριξη του Τραμπ πιέζουν για να γίνει αποδεκτή έστω προσωρινά , ως αναγκαίο κακό η ειρήνη , προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα .
Αυτές τις ώρες ανεξάρτητα από ιδεολογικές διαφορές και απόψεις για τον χαρακτήρα της εξουσίας στην Τεχεράνη , χρειάζεται η ενότητα όλων των φιλειρηνικών δυνάμεων του πλανήτη . Ιδιαίτερα είναι αναγκαία η στενή συνεργασία και συμπόρευση ανάμεσα σε Ρωσία , Κίνα , Ιράν και του συνόλου των χωρών των BRICS , προκειμένου να ηττηθεί μέχρι συντριβής η νεοαποικιοκρατία της Δύσης και να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο ανεξαρτησίας και ελπίδας για όλους τους λαούς του κόσμου , πριν η κρίση , η άβυσσος και ο πόλεμος πνίξουν την ανθρωπότητα
Η ΚΕ του
ΔΗ.Κ.Ε.Α.