«Άργησε πάρα πολύ ο εφέτης ανακριτής»: Η Μαρία Καρυστιανού για την παραπομπή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή

263

Στο κατάμεστο αμφιθέατρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για το έγκλημα στα Τέμπη, με την παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη.

Στην αίθουσα συμβολικά έχουν παραμείνει κενές 57 καρέκλες, όσα και τα θύματα που δεν γύρισαν ποτέ σπίτι τους.

Η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» και μητέρα της αδικοχαμένης Μάρθης, σχολίασε την παραπομπή του Κώστα Αχ. Καραμανλή στη Βουλή, λέγοντας:

«Αναμενόμενο ήταν, θα έρθουν στο φως ποινικές ευθύνες. Άργησε πάρα πολύ ο εφέτης ανακριτής να στείλει τη δικογραφία, καθώς μηνύσεις από συγγενείς έχουν γίνει από το 2023».

Εξέφρασε δε την ελπίδα η Βουλή να πράξει το χρέος της απέναντι στους συγγενείς και την κοινωνία.

Από την πλευρά του ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του Δημήτρη, δήλωσε:

«Άργησε πολύ ο ανακριτής. Μη ξεχνάμε ότι και ο Ξιφαράς και ο Παπαδόπουλος, ο υπουργός, είναι στο κάδρο, αλλά δεν έχουν ασκηθεί διώξεις. Επιτέλους η αντιπολίτευση να κάνει αυτό που πρέπει, να πάει ενωμένη και να μη δεχτεί τίποτα λιγότερο από το να πάει στη φυλακή ο Καραμανλής. Όλοι οι συγγενείς είμαστε ενωμένοι σε αυτόν τον στόχο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας