Πλύση εγκεφάλου με βομβαρδισμό δημοσκοπήσεων

186

Ερώτημα : γιατί δεν ρωτάνε οι αντικειμενικές δημοσκοπήσεις για το ΔΗ.Κ.Ε.Α. με επικεφαλής τον Π. Λαφαζάνη ; Συναινετική από τα Διαπλεκόμενα  κέντρα των Νονών αποικιοποίησης της χώρας δόλια χειραγώγηση του ελληνικού λαού με αχρείαστες , εντελώς περιττές  , κατευθυνόμενες και νοθευμένες δημοσκοπήσεις .

Η στημένη πρωτοφανής δημοσκοπική πλύση εγκεφάλου από τα συνεταιράκια ( και θυμηθείτε με)  Μητσοτάκη- Τσίπρα συνιστά πρώτου μεγέθους ανωμαλία  , κατάλυση κάθε ίχνους δημοκρατίας και επιχείρηση χειραγώγησης και άγριας εκλογικής νοθείας .

Απάντηση : 114 και ο λαός στους δρόμους με νέα Ιουλιανά .

ΥΓ. Ξέχασα κάτι ουσιώδες. Ποιοί πληρώνουν γι αυτές τις δημοσκοπήσεις ; Εκτός και αν κατασκευάζονται στα γραφεία ( αν υπάρχουν) των δημοσκοπικών εταιρειών.

Και μια προτροπή : Μην ακολουθείτε τις προδιαγραφές των δημοσκοπήσεων που σας θεωρούν αγέλη. Η κομματική διάταξη των δημοσκοπήσεων είναι καταστροφή για τη χώρα . Αψηφήστε την πλύση εγκεφάλου. Η ελπίδα για τη χώρα βρίσκεται σε αντιδιαπλεκόμενες δυνάμεις που δεν εμφανίζονται στο σκηνικό των δημοσκόπων γιατί δεν έχουν να πληρώσουν αδρά για δημοσκοπικές παραγγελίες ούτε θέλουν ”νονούς” μεγαλοδιαπλεκόμενους

Ν.Ζ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας