«Συνεχίζετε να αγνοείτε την επιθυμία και ανάγκη της κοινωνίας για την αλήθεια»
Όπως καταγγέλλει, ο κ. Κακλαμάνης δεν έχει απαντήσει στο πρόσφατο αίτημα των συγγενών να ενημερωθούν για την πορεία των δικογραφιών που έχουν διαβιβαστεί στο Κοινοβούλιο.
Στο απόηχο της κατεπείγουσας αίτησης που του κατέθεσαν την περασμένη εβδομάδα, η κα Καρυστιανού αφήνει αιχμές κατά του προέδρου της Βουλής κατηγορώντας τον ευθέως για τις πρακτικές που μετέρχεται στην υπόθεση και για το πώς αδιαφορεί προκλητικά για τα αιτήματα των συγγενών που ζητούν απαντήσεις και πλήρη διαλεύκανση των γεγονότων.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, μένει αναπάντητο ακόμη το αίτημα που κατατέθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών στις 5/2/25 σχετικά με με το θαψιμο των δικογραφιών των Τεμπών, τις ημερομηνίες πρωτοκόλλησης τους, και τις ερευνητέες παραβάσεις καθήκοντος του προκατόχου του, πρώην Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα.
Αναλυτικά, η ανάρτηση της κ. Καρυστιανού:
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ (!!!) παραμένει ακόμη από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Κακλαμάνη, το αίτημα που κατατέθηκε από τον Σύλλογο Θυμάτων Τεμπών στις 5/2/25 σχετικά με με το ΘΑΨΙΜΟ των δικογραφιών των Τεμπών, τις ημερομηνίες πρωτοκόλλησης τους, και τις ερευνητέες ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ καθήκοντος του προκατόχου του, πρωην Προέδρου της Βουλής κ. Τασούλα.
Γιατί αυτή η κωλυσιεργία σε ένα θέμα, για το οποίο η κοινωνία απαιτεί άμεσες και καθαρές απαντήσεις;
Τι προσδοκάτε με αυτήν την σιωπή και απαξίωση μας;
Τι ελπίζετε ότι θα καταφέρετε;
Να ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ ;
Η πρόταση του συγκεκριμένου, αμφισβητούμενου ως προς την τήρηση των θεσμικών καθηκόντων του πολιτικού για το ανώτατο αξίωμα της Χώρας, ΠτΔ, σας έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα και έχει προβληματίσει ως προς την σκοπιμότητα της το πανελλήνιο
Συνεχίζετε παραταύτα να αγνοείτε την επιθυμία και ανάγκη της κοινωνίας για την ΑΛΗΘΕΙΑ .
Όλοι μας αναμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις στα τρία ξεκάθαρα ερωτήματα που σας τέθηκαν, άμεσα, και με σαφήνεια.
Δεν ξεχνάμε.
www.bankingnews.gr