Προέλαση Ρώσων προς Kupyansk–Απώθησαν τους Ουκρανούς 10 χιλιόμετρα-Μπήκαν βαθύτερα στο Chasiv Yar

571
Μπήκαν βαθύτερα στην Ουκρανική πόλη Chasiv Yar οι Ρώσοι
Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα στην κατεύθυνση Kupyansk εν μέσω συνεχιζόμενων ρωσικών επιθετικών επιχειρήσεων κατά μήκος της γραμμής Kupyansk-Svatove-Kreminna.
Το γεωγραφικό υλικό που δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου δείχνει ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν δυτικά κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου N-26 δυτικά της Kyslivka (νοτιοανατολικά του Kupyansk).
Οι ρωσικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων στοιχείων της 7ης Ταξιαρχίας Μηχανοκίνητων Τυφεκίων κατέλαβαν τη Serebryanka (νοτιοδυτικά της Kreminna.)
Οι ρωσικές πηγές υποστήριξαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν κοντά στο Stelmakhivka (νοτιοανατολικά του Kupyansk) και ώθησαν τις ουκρανικές δυνάμεις σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από τον οικισμό.
Ο Ουκρανός στρατιωτικός παρατηρητής Kostyantyn Mashovets δήλωσε ότι οι ρωσικές μονάδες που επιχειρούν στην κατεύθυνση Kupyansk έχουν αναπτύξει 8 έως 10 τακτικά πυραυλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων Iskander, στην περιοχή.

Μπήκαν βαθύτερα στην Ουκρανική πόλη Chasiv Yar οι Ρώσοι

Ρωσικές πηγές ισχυρίστηκαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν πρόσφατα προς την κατεύθυνση του Chasiv Yar, ειδικά στο βορειοανατολικό και ανατολικό Chasiv Yar.
Η εκπρόσωπος της Ουκρανικής Ομάδας Δυνάμεων Luhansk Ταγματάρχης Anastasiya Bobovnikova ανέφερε ότι ορισμένες ρωσικές ομάδες επίθεσης διασχίζουν το κανάλι Siverskyi-Donets Donbas και πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν είναι σε θέση να μεταφέρουν οχήματα κατά μήκος του καναλιού, επειδή το ουκρανικό πυροβολικό και οι επιδρομές με drone εμποδίζουν την κατασκευή πλωτών περασμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας