Η περίπτωση της Αφρ.Λατινοπούλου ή πώς “στήνονται” πολιτικές “επιρροές” και “καριέρες”

251

Υπάρχουν εφημερίδες και ιστοσελίδες, ευρείας αναγνωσιμότητας στο είδος τους, που καταχωρούν πολύ πιο συχνά και σε πολύ πιο περίοπτη θέση από δηλώσεις και τοποθετήσεις των “μεγάλωνκοινοβουλευτικών κομμάτων και των εκπροσώπων τους, τις κενόλογες και φτηνές καταχωρήσεις της Αφρ. Λατινοπούλου, την οποία εμφανίζουν μάλιστα ως το ανερχόμενο, αλοίμονο,  λαμπρό αστέρι της σάπιας ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Δυστυχώς, όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια η πολιτική “αναδιάταξη” αυτής της χώρας διαμορφώνεται με “σπρώξιμο” και παρεμβάσεις έξωθεν και άνωθεν από παλιά και νέα κέντρα που προωθούν ως κομήτες μέτρια και ασήμαντα πρόσωπα ανάξια για οποιοδήποτε αξίωμα τα οποία το μόνο που υπηρετούν είναι τους “νονούς” που τα στηρίζουν και τις απεριόριστες μωροφιλοδοξίες τους.

Δυστυχώς το κατάντημα των εντύπων, ηλεκτρονικών και διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης έχει εξελιχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα, σχεδόν, πεδίο ανωμαλίας, αναξιοπιστίας και κατάρρευσης της “εθνικής” ζωής σε όλες τις εκφάνσεις της

Η Αφρ. Λατινοπούλου απλώς είναι ένα ενδεικτικό σύμπτωμα χειραγωγημένης ταχείας ανάδειξης, κάτι το οποίο δεν είναι το μόνο ούτε είναι ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό μέσα στα πολλά και επικίνδυνα φαινόμενα των μιντιακών επεμβάσεων.

Αν εντυπωσιάζει σε κάτι είναι ίσως στην εφήμερη κωμικοτραγικότητα του μέσα σε μια κοινωνία που χάνει κάθε ίχνος θεμελίων που της έχουν απομείνει!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας