Ρωσία: Οι Ουκρανοί έριξαν χημικά βλήματα DM-105 στο Kursk – Ετοιμάζουν προβοκάτσια

511
Εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου , Ζελένσκι , συνολική ηγεσία των Ουκρανοναζί και Δυτικοί ηθικοί αυτουργοί και εγκληματίες
Π.Δ.
H Ουκρανία ετοιμάζει προβοκάτσια προκειμένου να κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί τοξικές ουσίες στο πλαίσιο της στρατιωτικής της επιχείρησης λέει ο Igor Kirillov

Τα ρωσικά στρατεύματα αποκάλυψαν ότι τον περασμένο Αύγουστο οι Ουκρανοί χρησιμοποίησαν κρυφά χημικά όπλα στη Sudzha, κατά την εισβολή τους στο Kursk.
Σύμφωνα με τον Igor Kirillov, επικεφαλής των δυνάμεων ραδιολογικής, χημικής και βιολογικής άμυνας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, οι Ουκρανοί έριξαν χημικά βλήματα DM-105 στην πόλη Sudzha στις 11 Αυγούστου, τραυματίζοντας περισσότερους από 20 ανθρώπους.
Μάλιστα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, έχουν καταγραφεί περισσότερες από 400 περιπτώσεις χρήσης χημικών για τον έλεγχο ταραχών αλλά και χημικών ουσιών, όπως η BZ.
Όπως είπε ο Kirillov, η Ουκρανία ετοιμάζει προβοκάτσια προκειμένου να κατηγορήσει τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί τοξικές ουσίες στο πλαίσιο της στρατιωτικής της επιχείρησης.
Βάσει του Kirillov, το Κίεβο θα παραδώσει «κατασκευασμένα αποδεικτικά στοιχεία» για την χρήση τοξικών ουσιών από τους Ρώσους στους εκπροσώπους του Οργανισμού για την Απαγόρευση Χημικών Όπλων κατά την 107η Σύνοδο του εκτελεστικού συμβουλίου του Οργανισμού.

bankingnews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας