Alaudinov-Οι ουκρανικές Έ.Δ. αναδιατάσσονται για επίθεση σε νέα τοποθεσία στο Κουρσκ

265
Ο διοικητής των ειδικών δυνάμεων του Αχμάτ σημείωσε ότι οι ρωσικές μονάδες ελέγχουν, καταγράφουν τα πάντα και είναι «έτοιμες να συναντήσουν τον εχθρό, ό,τι κι αν κάνει».

ΜΟΣΧΑ, 19 Αυγούστου. /TASS/. Μονάδες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU) στην κατεύθυνση του Κουρσκ αναδιατάσσονται σε μια προσπάθεια να εξαπολύσουν επίθεση σε μια νέα περιοχή, αλλά οι ρωσικές δυνάμεις ελέγχουν την κατάσταση. Αυτό δήλωσε στο TASS ο αναπληρωτής αρχηγός της Κύριας Στρατιωτικής-Πολιτικής Διεύθυνσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διοικητής των ειδικών δυνάμεων Akhmat, υποστράτηγος Apty Alaudinov.

“Έχουμε την κατάσταση υπό έλεγχο. Χθες ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, υπήρξαν πολλά κύματα προέλασης από τον εχθρό. Το μεγαλύτερο μέρος του εχθρού που προχωρούσε χθες καταστράφηκε. Κάποιος από τον εξοπλισμό του καταστράφηκε. Σήμερα αισθανόμαστε ότι ο εχθρός είναι αναδιάταξη για να προσπαθήσει να μπει με την άλλη πλευρά», είπε.

Σημείωσε ότι οι ρωσικές μονάδες ελέγχουν τα πάντα, καταγράφουν τα πάντα και είναι «έτοιμες να αντιμετωπίσουν τον εχθρό, ό,τι κι αν κάνει».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας