Ουκρανοί στρατιώτες-Κολυμπούν για να παραδοθούν ή αυτομολούν παραδίδοντας άρμα στον ρωσ.Στρατό

1674

Στον ρωσικό Στρατό παραδόθηκαν τέσσερις Ουκρανοί στρατιώτες που κολύμπησαν τον Δνείπερο πάνω σε μια αυτοσχέδια σχεδία από πλαστικά μπουκάλια.

Όπως βλέπουμε και στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, οι Ουκρανοί χωρίς καμία αντίσταση παραδόθηκαν στις ρωσικές δυνάμεις.

 

Αυτή η πράξη έρχεται σε συνέχεια παρόμοιας όπως η παράδοση ενός πρώην Ουκρανού στρατιώτη με το νόμα Μαξίμ Λιχάτσεφ, που παραδόθηκε στη Ρωσία μαζί με το άρμα του, ένα σοβιετικής κατασκευής T-64 και έλαβε τη ρωσική υπηκοότητα, όπως δήλωσε στο TASS μια αστυνομική πηγή από την αυτοανακηρυχθείσα «Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ« (DPR).

«Ο Μαξίμ Λιχάτσεφ έλαβε ρωσικό διαβατήριο και τώρα είναι πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας», είπε η πηγή.

 

Η ακρίβεια πυρών του ρωσικού στρατού και η αδυναμία κάλυψής τόσο του ουκρανικού στρατού όσο και η μη-ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού έχουν ξεκινήσει να δείχνει τα αποτελέσματά τους και ιδιαίτερα στο ηθικό των Ουκρανών που βλέπουν οτι δεν βρίσκονται όλοι στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουν τον ρωσικό στρατό.

Ιδιαίτερα κρίσιμος παράγοντας για τον ρωσικό στρατό είναι ο συνδυασμός drone-πυροβολικού όπως φαίνεται στα επόμενα βίντεο.

 

 

Την ίδια στιγμή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε πλάνα από την καταστροφή από το πυραυλικό σύστημα Iskander δύο εκτοξευτών του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος Patriot στην περιοχή της Οδησσού.

«Το πλήρωμα του επιχειρησιακού-τακτικού συγκροτήματος Iskander χτύπησε τη θέση του αντιαεροπορικού συστήματος Patriot των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή του χωριού Yuzhnoye στην περιοχή της Οδησσού. Καταστράφηκαν δύο εκτοξευτές του συστήματος αεράμυνας Patriot και ο σταθμός ραντάρ Giraffe».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας