Για ανησυχητικό φαινόμενο έκανε λόγο ο πρόεδρος του συνδικάτου οδηγών ΟΑΣΑ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, αναφερόμενος στα αλλεπάλληλα περιστατικά επιθέσεων κατά λεωφορείων που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες.
Το βράδυ της Δευτέρας (29/10), μάλιστα, νεαρή επιβάτης λεωφορείου τραυματίστηκε όταν άγνωστοι πέταξαν πέτρες εναντίον του με αποτέλεσμα να σπάσει πλαϊνό τζάμι.
Η επίθεση σημειώθηκε, σύμφωνα με την αστυνομία, επί της Λεωφόρου Συγγρού 206, στο ύψος της οδού Εφέσου στη Νέα Σμύρνη, σε όχημα της λεωφορειακής γραμμής Α2. Πληροφορίες αναφέρουν δε, ότι η κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι.
Όπως τόνισε ο κ. Σιορίκης, θα επιδιωχθεί σύσκεψη του ΟΑΣΑ με την αστυνομία για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση, καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά.
Εκτίμησε, παράλληλα, ότι τα άτομα που προχωρούν σε αυτές τις ενέργειες είτε είναι ανήλικοι είτε κάποιο άτομο που χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης.











![Γεωργία / Συντριβή τουρκικού C-130 με 20 άτομα [Βίντεο]](https://iskra.gr/wp-content/uploads/2025/11/0-0-104-218x150.jpg)































