ΣΚΑΪ – Pulse: Κακότεχνη επιχείρηση διάσωσης Μητσοτάκη αλλά και Τσίπρα. «Θάψιμο» της ΛΑ.Ε!

2006
δημοσκοπήσεις

Μέχρι πρότινος την βρώμικη δουλειά των δημοσκοπήσεων στον ΣΚΑΪ την έκανε ο Μαραντζίδης και η ΠΑΜΑΚ, ώσπου και τα τελευταία ίχνη αξιοπιστίας των τελευταίων κατέρρευσαν και ο ΣΚΑΪ πέταξε και τον φουκαρά τον Μαραντζίδη και την μαϊμού εταιρεία του ΠΑΜΑΚ στα αζήτητα και στα σκουπίδια!

Τώρα το στήσιμο, σύμφωνα με τις επιθυμίες των ιδιοκτητών του ΣΚΑΪ, το κάνει η Pulse, με τις σχετικές δημοσκοπήσεις της και το περισπούδαστο ύφος ενός ακριβοκουστουμαρισμένου αναλυτή που τις παρουσιάζει με σοβαροφάνεια στο γυαλί, δίπλα στην εκφωνήτρια Σία Κοσώνη, που σιγοντάρει τον αναλυτή, κάνοντας δεύτερη φωνή στην εμφάνιση των ανακαλύψεών του.

Σύμφωνα με την τελευταία εφεύρεση της Pulse, που παρουσιάστηκε την Πέμπτη το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, η παντελώς αναξιόπιστη ΝΔ σημειώνει θριαμβευτική, αλίμονο, πρωτιά με διαφορά «Τσαουσέσκου», 12,5 μονάδων, ενώ κατά κάποιον περίεργο τρόπο ΛΑ.Ε, ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Πλεύση Ελευθερίας, για να μην παραπονούνται, εμφανίζονται από κοινού στο 1%, δηλαδή μόλις με ένα ποσοστό δημοσκοπικής εμφάνισης.

Το γελοίο είναι ότι η ανύπαρκτη ακροδεξιά «Ελληνική Λύση» του ψεύδους και της δημαγωγίας του πρώην παρατρεχάμενου του Γ. Καρατζαφέρη και πρώην μνημονιακού Κυρ. Βελόπουλου, εμφανίζεται με 1,5%, ποσοστό μεγαλύτερο κι αυτής της ΛΑ.Ε. Τόση εμπάθεια!

Να δείτε ότι σε λίγο όλες οι πατριωτικές ριζοσπαστικές και δημοκρατικές αντιμνημονιακές δυνάμεις θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη και θα υπάρχουν μόνο τα υπαλληλικά κόμματα του G. Pyatt σε αυτήν την χώρα, με προεξάρχουσα φυσικά την παραπαίουσα ΝΔ, εκλεκτή των ιδιοκτητών του ΣΚΑΪ.

Π.Τ

ΥΓ1: Το εντυπωσιακότερο από το χαλκείο της Pulse είναι ότι Αναποφάσιστοι, Λευκό, Άκυρο, Αποχή, ΔΑ, φτάνουν αθροιστικά το 21%, όταν τα συνεργεία που κάνουν τις δημοσκοπήσεις, μας λένε ότι όλες οι δημοσκοπήσεις είναι στον αέρα, μιας και μόνο 1 στους 8 ερωτώμενους απαντάει ότι επιλέγει κάποιο κόμμα.

ΥΓ2: Στελέχη της ΛΑ.Ε έλεγαν στην Iskra ότι στόχος όλων των βρώμικών κατεστημένων συμφερόντων είναι κυρίως η ΛΑ.Ε, η μόνη δύναμη που διαθέτει αξιοπιστία, ενωτική, ριζοσπαστική και ρεαλιστική εναλλακτική πρόταση, αγωνιστική παρουσία στα κοινωνικά μέτωπα και αυξητική δυναμική σε λαϊκή επιρροή.

ΥΓ3: Ας μην θεωρούν οι σεσημασμένοι «νονοί» της πολιτικής ζωής και όσοι κατασκευάζουν στα γραφεία τους ένα εντελώς ψευδές πολιτικό σκηνικό για να κρατάνε όμηρο τον ραγιά, ότι θα μείνουν για πολύ ακόμα στο απυρόβλητο να παριστάνουν την υψηλή κοινωνία υπηρετώντας καρέκλες, προνόμια, ληστεία και ξένους κλειδοκράτορες. Γρήγορα το κοιμισμένο λαϊκό ηφαίστειο θα ξαναξυπνήσει και τότε αλίμονο για όλους που για τα ιδιοτελή ολιγαρχικά τους συμφέροντα ξεπούλησαν και πρόδωσαν αυτόν τον τόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας