Εμπρός στο δρόμο που χάραξαν τα “κίτρινα γιλέκα”

2118
μακρόν

Δήλωση Παν. Λαφαζάνη, Γραμματέα του Π.Σ της ΛΑ.Ε

Παν. Λαφαζάνης: Μερική αναδίπλωση Μακρόν

Εμπρός και στην Ελλάδα, όλοι και όλες, στο δρόμο που χάραξαν τα «κίτρινα γιλέκα»

«Η νέα μερική αναδίπλωση Μακρόν, μετά και την μείωση της φορολογίας στα καύσιμα, έστω και αν ο Μακρόν ανακοίνωσε ημίμετρα, με μέρος από κάποια αιτήματα των «κίτρινων γιλέκων», αποτελεί νέα επιτυχία του συγκλονιστικού και πρωτότυπου κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».

Το μήνυμα των «κίτρινων γιλέκων» σε όλους τους λαούς της Ευρώπης και πρώτα απ’ όλα στον ελληνικό λαό είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο και συνταρακτικό.

Αν ο ελληνικός λαός σηκωθεί από τους καναπέδες και ενωθεί στους δρόμους του αγώνα, μπορεί να σημειώσει μεγάλες επιτυχίες για μια αξιοπρεπή ζωή και ανθρώπινες συνθήκες αμοιβής και εργασίας στην κατεύθυνση της προοδευτικής ανατροπής στην χώρα.

Κανένας πολίτης δεν πρέπει να ξεγελασθεί από την ταπεινωτική και εξευτελιστική για τον ίδιο προεκλογική παροχολογία κυβέρνησης και ΝΔ στην χώρα μας.

Ο ελληνικός λαός ,αντί για προεκλογικά ψίχουλα που του παραχωρούν για να τα πάρουν πολλαπλάσια πίσω μόλις κλείσουν οι κάλπες, ακολουθώντας το παράδειγμα των «κίτρινων γιλέκων» και των μεγάλων δικών του αγωνιστικών παραδόσεων, καλείται με τον παλλαϊκό ξεσηκωμό του να διεκδικήσει τώρα την περηφάνεια, την αξιοπρέπεια και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του.

Εμπρός στον ανυπότακτο και ωραίο δρόμο που χάραξαν τα «κίτρινα γιλέκα».»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας