Η Βρετανία εκτός ΕΕ, η Ελλάδα πότε;

1385
η Ελλάδα πότε

Η Βρετανία με την ιστορική συμφωνία που συνονομολόγησε με την ΕΕ απαλλάχθηκε οριστικά από τη γερμανική μπότα και τον ολοκληρωτισμό της γραφειοκρατείας των Βρυξελλών, κάτω από όρους μάλιστα ιδιαίτερα ευνοϊκούς για την ίδια.

Η Βρετανία ανάκτησε τον ακόμα πληρέστερο έλεγχο της νομισματικής της πολιτικής και τον πλήρη έλεγχο της κίνησης και διαχείρισης των κεφαλαίων της, του εμπορίου της, των οικονομικών της προσανατολισμών, των νόμων της αλλά και της αμυντικής και εξωτερικής της πολιτικής.

Πιστεύει κανένας ότι η Βρετανία με αυτή την ιστορική της επιλογή θα καταστραφεί;

Αντίθετα, αν η Βρετανία αξιοποιήσει σωστά την έξοδο της από την ΕΕ και ακολουθήσει προοδευτικούς δρόμους, τότε θα ανοίξει μια νέα περίοδο αναζωογόνησης της βρετανικής οικονομίας και ευημερίας του βρετανικού λαού.

Πότε η Ελλάδα θα αποφασίσει δημοκρατικά και με τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού να ακολουθήσει τον ανεξάρτητο βρετανικό δρόμο εκτός της ΕΕ;

Περιμένουμε να βυθιστούμε εντός του 21, χωρίς εθνικά αμυντικά όπλα, στην μεγαλύτερη οικονομική, κοινωνική και εθνική κρίση που γνώρισε ποτέ αυτός ο τόπος; Περιμένουμε να πνιγούμε ολοσχερώς στη φυλακή του ευρώ και κάτω από τη θηλειά της ΕΕ; Έλεος!

Η χώρα χρειάζεται όσο ποτέ μια νέα αναγεννητική εθνικοαπελευθερωτική ανατροπή, η οποία θα ολοκληρώσει ότι άφησε εδώ και 200 χρόνια ημιτελές η επανάσταση του 21. Μια ανατροπή που θα την καταστήσει ανεξάρτητη και θα της προσδώσει αυτοπεποίθηση, κουράγιο, δύναμη και νέα πνοή.

Ν.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας