Δώρο 900χιλιάδες σε ΜΚΟ του Σόρος, που διοικείται από ξαδέλφη Μητσοτάκη

6492
σόρος

Ένα σεβαστό ποσό εξασφάλισε το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου για την πασίγνωστη ΜΚΟ του γνωστού κερδοσκόπου Τζορτζ Σόρος, Solidarity Now, στην οποία γενική διευθύντρια  είναι η ξαδέλφη του πρωθυπουργού, Αντιγόνη Λυμπεράκη.

Σύμφωνα με έγγραφο που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό  των 890.512 ευρώ για την λειτουργία δώδεκα, συνολικά, εποπτευόμενων διαμερισμάτων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου θα φιλοξενηθούν 48 ανήλικα προσφυγόπουλα, άνω των 16(!) ετών.

Από τη Μόρια, όπως είναι γνωστό, οι συνολικοί 400 ασυνόδευτοι ανήλικοι πρόσφυγες αρχικά μεταφέρθηκαν με 3 πτήσεις στη Θεσσαλονίκη από τη Λέσβο και βάσει του σχεδιασμού και των συνεννοήσεων, υποτίθεται, ότι θα μοιραστούν σε δέκα ευρωπαϊκές χώρες, ενώ η Ε.Ε έχει δεσμευθεί κατά 25% το σχετικό πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα, πάντως, που θα καρπωθεί ο Τζορτζ Σόρος, θα φιλοξενούνται ανά διαμέρισμα 4 ανήλικοι, με δύο μονάδες να λειτουργούν στην μητροπολιτική περιοχή των Αθηνών, ενώ μια μονάδα θα βρίσκεται, αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη.

Το ελληνικό τμήμα της εν λόγω ΜΚΟ του Soros, ελέγχεται από το στενό κύκλο του Κυριάκου Μητσοτάκη, αφού πέραν της Αντιγόνης Λυμπεράκη, ως πρόεδρος της ΜΚΟ εμφανίζεται ο Στέλιος Ζαββός, αδελφός του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Ζαββού. Όσο για το Δ.Σ της ΜΚΟ αποτελείται από μεγαλοεπιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και νεοφιλελεύθερους πολιτικούς, που ως γνωστόν ανήκουν στους πρωτεργάτες στήριξης ακραίων πολιτικών λιτότητας και πολιτικών της “παγκοσμιοποίησης”.

Β.Ζ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας