Συνεργάτες του Λαφαζάνη για την συνέντευξη του στο «Σπαρτιάτες»

7772
δίωξη

Η Iskra φιλοξενεί ρεπορτάζ με τις απαντήσεις που έδωσαν συνεργάτες του Παναγ. Λαφαζάνη σε ερωτήσεις φίλων της Iskra σχετικά με την συνέντευξη του σ. Παναγιώτη στο τηλεοπτικό διαδικτυακό τόπο «Σπαρτιάτες».

Οι συνεργάτες του Παναγ. Λαφαζάνη τόνιζαν ότι ο τελευταίος δεν γνώριζε τα συγκεκριμένα πολιτικά χαρακτηριστικά του διαδικτυακού τόπου, πράγμα που όφειλε να είχε πληροφορηθεί και το παραδέχεται ως λάθος του. Όπως δεν είχε γνώση και των εμβόλιμων προλόγου και του ντεκόρ της παρουσίασης. Ο Παν. Λαφαζάνης αποφασηνίζει ότι αν ήξερε την πολιτικοϊδεολογική ταυτότητα του σταθμού, ασφαλώς θα είχε αποφύγει την τηλεοπτική του παρουσία εκεί. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, παρά την αστοχία, η συνέντευξη του Παν. Λαφαζάνη δεν πρέπει να κριθεί μόνο από το που δόθηκε, διευκρινίζουν οι συνεργάτες του Παν. Λαφαζάνη αλλά θα πρέπει να κριθεί και από το τι επί της ουσίας ελέχθη εκ μέρους του Λαφαζάνη στην διάρκεια της.

Κάθε καλοπροαίρετη κριτική, τόνιζαν οι ίδιοι συνεργάτες, σχετικά με όλα αυτά, είναι απολύτως θεμιτή, χρήσιμη και ευπρόσδεκτη.

Δεν ισχύει, όμως, το ίδιο για ορισμένες κακοπροαίρετες φωνές, εγκάθετους του ΣΥΡΙΖΑ, των κατεστημένων κέντρων και δορυφορικών ιστοσελίδων τους. Όλοι αυτοί μαζί, βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στην μνημονιακή ταξική ληστεία, στο ξεπούλημα της χώρας και την αποικιοποίηση της, θεώρησαν, τάχα, ότι βρήκαν ανέλπιστη ευκαιρία για να συμπληρώσουν την εκστρατεία αγυρτείας και αθλιότητας κατά του Λαφαζάνη προσωπικά και της ΛΑ.Ε, που ξεκινάει από το ριφιφί στο νομισματοκοπείο και φτάνει στις απανωτές δικαστικές διώξεις από το Λιβεριανό fund και το Ασφαλίτικο «Τμήμα προστασίας του Κράτους και του δημοκρατικού Πολιτεύματος», με νέα φτυάρια από λάσπη για δήθεν συναλλαγές με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό.

Όπως δεν ισχύει το ίδιο με ορισμένες φωνές από άλλες δυνάμεις της Αριστεράς, φωνές που υποστηρίζουν με ιδιαίτερο φανατισμό αδιέξοδες διασπαστικές τακτικές και θεωρούν ότι βρίσκουν τώρα πρόσχημα με τη συνέντευξη Λαφαζάνη για να δικαιολογήσουν, με την λάσπη που εξαπολύουν, τις αντιενωτικές επιλογές τους.

Από κει και πέρα οι συνεργάτες του Παν. Λαφαζάνη υπογράμμιζαν ότι άλλο πράγμα να διαφωνούν κάποιοι με το περιεχόμενο των αντιϊμπεριαλιστικών, αποκλειστικά κατά ΗΠΑ, Γερμανίας, ΝΑΤΟ και ΕΕ, πατριωτικών και ταξικών θέσεων και αγώνων του Παναγ. Λαφαζάνη και της ΛΑ.Ε και άλλο πράγμα να διογκώνουν υπέρμετρα, με άμεσες ή έμμεσες συκοφαντικές προεκτάσεις, μια υπαρκτή αστοχία του Παν. Λαφαζάνη στο που εδόθη η συνέντευξη, αποφεύγοντας να πουν καθαρά ότι το κύριο που σφόδρα τους ενόχλησε και τους ενοχλεί, είναι η αντιϊμπεριαλιστική και πατριωτική στάση του Γραμματέα της ΛΑ.Ε, πατριωτική στάση την οποία ορισμένοι, δυστυχώς, δεν θέλουν ούτε να την ακούνε ακόμα και ως φράση και την ταυτίζουν αυτόματα με υποχώρηση, περίπου, στην αντίδραση και το κεφάλαιο.

Κ.Τ

1 σχόλιο

  1. Δεν πειράζει, όποιου του αρέσει ο Κούλογλου, να πάει με τον Κούλογλου και τον Τρίπρα και γενικά όλους τους μνημονιακούς. Όποιος ενδιαφέρεται για τα ονόματα και τις ταμπέλες, και θεωρεί αριστερό τον ΣΥΡΙΖΑ, με γεια του με χαρά του. Όποιος έχει αυτιά να ακούσει και μυαλό να σκεφτεί, ας σκεφτεί και ας ακούσει ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ! Αυτό έχει σημασία και όχι σε ποιο κανάλι πήγες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας