Παυλόπουλος: Πρόεδρος Δημοκρατίας ή υπάλληλος Βρυξελλών και οιονεί πραξικοπηματίας;

2154
παυλόπουλος

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά ο πρόεδρος της δήθεν Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, μιλάει ως φερέφωνο και υπάλληλος των Βρυξελλών και όχι ως πρόεδρος της Ελλάδας και όλων των πολιτών.

Θρασύτατα, λοιπόν, αδίστακτα και προκλητικά, ο πρόεδρος της υποτιθέμενης Δημοκρατίας, από την Καλαμάτα, όχι μόνο επενέβη ωμότατα στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καλώντας τους πολίτες και υπερασπιστούν το σημερινό ολοκληρωτικό ευρωπαϊκό οικοδόμημα της νεοαποικιοποίησης και της γερμανικής μπότας, αλλά έφτασε στο σημείο να καταγγείλει συλλήβδην ως επικίνδυνα “μορφώματα λαϊκισμού και ρατσισμού” όλες τις δυνάμεις που αμφισβητούν τη σημερινή γερμανική Ευρώπη του χρηματιστικού κεφαλαίου, των τρομακτικών ανισοτήτων, της φτωχοποίησης, αλλά και της καταστροφής της χώρας μας.

Μορφώματα, λοιπόν, λαϊκισμού, αν όχι και ρατσισμού, για τον Προκόπη Παυλόπουλο, δυνάμεις σαν τη ΛΑΕ, που καταγγέλλουν τη σημερινή νεοφιλελεύθερη γερμανοκρατούμενη και ολοκληρωτική Ευρωζώνη και Ε.Ε. 

Φυσικά, δεν μας προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση η ωμή επέμβαση του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δεν περιμέναμε τίποτα το δημοκρατικό και αξιοπρεπές από έναν πρόεδρο υπάλληλο του ευρώ, που από φύλακας της λαϊκής βούλησης, πρωταγωνίστησε στο πραξικόπημα που μετέτρεψε το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος σε ΝΑΙ.

Μαυρίστε όλον αυτόν τον εσμό της τερατογένεσης, αλλιώς ο τόπος δεν πρόκειται να δει άσπρη μέρα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ προσθέστε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας