ISKRA

Κυριακή23 Οκτ 2016
Text size
  • Μεγένθυση μεγέθους font
  • Κανονικό μέγεθος font
  • Σμύκρινση μεγέθους font
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΧΩΡΙΣ ΑΙΔΩ ΟΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

(Σαβ. 1/8/15 - 18:15) 

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

Η ιστορία του Μάη της τετραετίας συνεχίζεται πανομοιότυπα. Η περίφημη (παράνομη και απάνθρωπη) «Συμφωνία» και πάλι δεν επικυρώθηκε από τη Βουλή των Ελλήνων –ούτε καν τέθηκε σε ψηφοφορία. Η ανεξάντλητη, όμως, ευρηματικότητα των παρανόμων όλων των εποχών βρήκε ένα νέο και πρωτοφανές εύρημα για τη «δημοκρατική» διακήρυξη της «επιβολής» της: Φορέθηκε η «Συμφωνία» «δια της Εφημερίδος της Κυβερνήσεως» επίσημο «καπέλο» στο κεφάλι της Λαϊκής Αντιπροσωπείας, που αποτελεί το ύπατο όργανο αντιπροσώπευσης της Λαϊκής Κυριαρχίας –που δεν υπάρχει πια- και του Προέδρου της Δημοκρατίας, που αποτελεί το ύπατο όργανο έκδοσης και δημοσίευσης των νόμων –που δεν αποφασίζει πια η Ελλάδα. Ποιο ήταν το εύρημα; Στην Ολομέλεια δεν τέθηκε η «Συμφωνία» για επικύρωση κατά το Σύνταγμα, γιατί είχε δηλώσει η ΑΝ.ΕΛ ότι δε θα την ψηφίσει και όλοι οι άλλοι δε θέλανε, προφανώς, να αναλάβουν επίσημα την –όχι μόνο πολιτική- ευθύνη μιας τέτοιας πράξης που θίγει την εθνική κυριαρχία και τα δικαιώματα του ανθρώπου. Έτσι, τη βάλανε στην πρώτη σελίδα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ, Α, 80/16/7/20150), ως το γρανιτένιο πίνακα του Όρους Σινά με τις εντολές της Υπέρτατης Θέλησης, χωρίς υπογραφές θνητών, πάνω από το νόμο που ψήφισε η «κυρίαρχη» Βουλή των Ελλήνων και πάνω από τον τίτλο του Αρχηγού του Κράτους («Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας») που, κατά το Σύνταγμα, εκδίδει και δημοσιεύει τους νόμους  της «κυρίαρχης» Νομοθετικής Εξουσίας. Το κείμενο, μάλιστα είναι στα αγγλικά και στα ελληνικά για να μην υπάρξει και καμία ερμηνεία αντίθετη με την ξένη θεία βούληση... Το  νέο εύρημα μας άφησε άναυδους. Ρώτησα συναδέλφους μου, αν είδα καλά και αν εκείνοι έχουν ξαναδεί τέτοιο περιεχόμενο σε Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μου απάντησαν ότι ναι, καλά είδα, και ότι δεν έχουν ξαναδεί. Μπορεί να κάνομε όλοι λάθος και να έχει ξανασυμβεί, αλλά σίγουρα μόνο παράνομα και από παράνομο καθεστώς θα έχει γίνει. Είναι γνωστό ότι στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης δημοσιεύονται οι νόμοι που ψηφίζει η Βουλή (στο Τεύχος Α΄) και άλλες πράξεις της Εκτελεστικής Εξουσίας, πάντοτε με την υπογραφή των αρμόδιων οργάνων της ή κρίσιμες για τη χώρα «αποφάσεις κυβερνήσεως» οι οποίες, με βάση την κοινοβουλευτική αρχή της δημοκρατίας συνηθίζεται να υποβάλλονται στην Ολομέλεια για έγκριση. Αλλά και σ’ αυτή τη σπάνια περίπτωση, πρέπει να εγκριθούν με ψηφοφορία της Βουλής και να είναι υπογεγραμμένες από την Κυβέρνηση. Επίσης, ούτε ως αιτιολογική ή εισηγητική έκθεση, που προβλέπει το Σύνταγμα, ούτε ως οποιαδήποτε άλλη μορφή δημόσιου εγγράφου μπορεί να θεωρηθεί χωρίς υπογραφή. Απλά, δημοσιεύεται ένα ξένο κείμενο, χωρίς υπογραφή εκπροσώπου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ως ανεύθυνη διατύπωση θέσφατης για την Ελλάδα Βούλησης. Ποια άλλη επίσημη ομολογία κατάλυσης της εθνικής κυριαρχίας και επιβολής κατοχής  θέλομε;

Κύθηρα, 18.7.2015

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

 

Σχόλια  

 
0 #9 dpa dpa 03-01-2016 23:15
Παραθέτοντας Giannis622000:
Δυστυχώς είστε από τους ελάχιστους που κάνετε τέτοιο αγώνα, οι αλλοι τι εθνικότητας είναι ?
Α.. Ναι ξέχασα, Ευρωπαίοι πάνω από όλα

Ευρωπαίοι ΝΑΖΙ...
http://www.relay-of-life.org/gr/chapter.html

Από τους ελάχιστους,ίσως ο μόνος με τεκμηρίωση και σε τόσο υψηλό επίπεδο,
Κάποιοι αρκούνται στα ΕΣΠΑ,,,!
Παράθεση
 
 
-4 #8 Δημήτριος 04-08-2015 22:26
Κύριε καθηγητή, είναι πολυ απλό εκ του άμβωνα να διατρανώνεις τα άρθρα του συντάγματος και με αυτόν τον τρόπο να επιδεικνύεις την αυθεντηκότητα σου, όμως θα πρέπει να μας εξηγήσεις με πόσα κιλά αξιοπρέπειας χορταίνει ένας άνθρωπος ή μια οικογένεια.
Παράθεση
 
 
+2 #7 aristogenis papakost 04-08-2015 19:08
ο τσίπρασ θα πάρι το ποιό μεγάλω βραβίο προδοσίασ και δολοφονίασ τησ αριστερήσ ιδέασ, αρχών και αξιών, που παραδίδη την ελλάδα μασ και τα ονοιρά μασ στισ ίενεσ του αρρωστου παγγόσμιου ναζησμού. τώρα θυμήθηκα την προφητία του j πανούση σατηρικού καλητέχνη,που είχε πεί ο τσίπρασ άν γίνη κυβέρνηση θα τελιώση την ελλάδα... η προδοσία απο αριστερή κυβέρνηση είναι σαν ταφόπλακα στην καρδιά μασ αριστογένησ παπακωσταντινου
Παράθεση
 
 
-4 #6 Δημήτρης Π. 04-08-2015 09:08
Παραθέτοντας ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ:
"Από τη στιγμή που δανείζεσαι είτε σαν ιδιώτης,είτε σαν επιχείρηση είτε σαν χώρα κάποια πράγματα, τα υποθηκεύεις καλώς ή κακώς.Το θέμα είναι να μπορείς να ξεχρεώνεις για να γλυτώνεις τα υποθηκευμένα. Μας ξινίζουν οι ξένοι με τα καμώματά τους και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι Τράπεζες στη χώρα μας με τα εξωφρενικά πανωτόκια σε δάνεια και κάρτες, τους πλειστηριασμούς , τις εξώσεις και ότι παρ΄ όλα αυτά χρεοκόπησαν και τις ανακεφαλαιοποιο ύμε εμείς"

Μα τις Ελληνικές Τράπεζες δεν τις ελέγχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ο Ντράγκι; Μπορεί η Ελληνική Κυβέρνηση να ασκήσει δική της νομισματική και δημοσιονομική πολιτική; Οι ξένοι δεν είναι αυτοί που αντιτίθενται στη ρύθμιση των "κόκκινων" δανείων και τις 100 δόσεις, με απώτερο σκοπό να χαθούν (αλλάξουν χέρια) οι ιδιοκτησίες των Ελλήνων με τους πλειστηριασμούς ;
Εγώ έτσι τα καταλαβαίνω τα πράγματα. Φυσικά έχουμε όλοι μας κάποιο μερίδιο ευθύνης για το ότι φθάσαμε έως εδώ, αλλά την κύρια και βαρύτερη ευθύνη φέρουν - κατά τη γνώμη μου - οι ίδιες οι Τράπεζες και οι εκάστοτε Κυβερνήσεις μας με τις πολιτικές που ασκούσαν, σε αγαστή συνεργασία και με ξένα συμφέροντα (χωρών της Ευρωζώνης και όχι μόνο . . . .)
Επομένως χρειάζεται δίκαιη απόδοση ευθυνών και οι υπαίτιοι να αναλάβουν το βάρος της ανακεφαλαιοποίη σης των Τραπεζών.
Παράθεση
 
 
+2 #5 VASTON 03-08-2015 19:52
Σεβαστε κ.καθηγητα,εξελιπ ε οχι μονο καθε συνταγματικοτητ α αλλα καθε εννοια αιδους απο την ερασιτεχνικη παρεα που κυβερναει.σας παρακαλουμε βγεστε στα καναλια και εξηγηστε γιατι οι μισοι ελληνες κοιμουνται με τα τσαρουχια και πληρωνουν σαν ηλιθιοι.Ευτυχως ομως οι εκλογες ερχονται και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΩΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ...ΜΠΡΑΒΟ Κ .ΤΣΙΠΡΑ....ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΔ,ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Παράθεση
 
 
-15 #4 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ 02-08-2015 16:44
Από τη στιγμή που δανείζεσαι είτε σαν ιδιώτης,είτε σαν επιχείρηση είτε σαν χώρα κάποια πράγματα τα υποθηκεύεις καλώς ή κακώς.Το θέμα είναι να μπορείς να ξεχρεώνεις για να γλυτώνεις τα υποθηκευμένα.Μας ξινίζουν οι ξένοι με τα καμώματα τους και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι Τράπεζες στη χώρα μας με τα εξωφρενικά πανωτόκια σε δάνεια κ κάρτες τους πλειστηριασμούς τις εξώσεις και ότι παρ όλα αυτά χρεοκόπησαν και τις ανακεφαλαιοποιο ύμε εμείς
Παράθεση
 
 
+24 #3 Δημήτρης Π. 02-08-2015 10:55
Η Δικαστική Εξουσία δεν έχει λόγο; Γιατί δεν παρεμβαίνει ως θεματοφύλακας του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους ;
Ποιος είναι ο ρόλος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας ;
Με την κατάλυση της Εθνικής κυριαρχίας θα επιβιώσει το Έθνος και ο Ελληνικός Λαός ;
Παράθεση
 
 
+29 #2 Giannis622000 02-08-2015 06:24
Δυστυχώς είστε από τους ελάχιστους που κάνετε τέτοιο αγώνα, οι αλλοι τι εθνικότητας είναι ?
Α.. Ναι ξέχασα, Ευρωπαίοι πάνω από όλα
Παράθεση
 
 
+20 #1 Ηράκλειτος 02-08-2015 06:12
Αγανακτεί καθε πραγματικός δημοκράτης με όλα αυτά που γίνονται. Οταν μάλιστα διαβάζουμε γραπτά του σεβαστού καθηγητή κ. Κασιμάτη, τότε δίνουμε δύο φορές βάση στα λεγόμενά του.
Ερώτηση προς τον κ. κασιμάτη: Δεν θα μπορούσε μία επιτροπή Ελλήνων νομικών να εξετάσει το ενδεχμενο μιας προσφυγής με βάση το διεθνές δίκαιο και συγκεκριμένα τη Συνθήκη της Ρώμης του 1980-αν θυμάμαι καλά, δεν είμαι νομικός αλλά δάσκαλος-με βάση την οποία δίδεται προτεραιότητα σε μία κυβέρνηση να χρηματοδοτεί τις ανάγκες του κράτους και του λαού της πρώτιστα και δευτερευόντως τους δανειστές( κι αν τύχει και περισσέψει κάτι) σε συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης;
Ευελπιστώ η πρότασή μου να τύχει θετικής έκβασης, θα χαρώ πολύ.
Παράθεση
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, έχετε υπόψιν σας τα ακόλουθα:
•Δεν επιτρέπονται τα «greeklish» (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και η γραφή με κεφαλαία (Caps) .
• Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές, ή χυδαιολογίες.
•Μην δημοσιεύετε άσχετα, με το θέμα, σχόλια.
•Ο κάθε σχολιαστής οφείλει να διατηρεί ένα μόνο όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
Με βάση τα παραπάνω η διαχείριση διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
Προσοχή: 1. Η σελίδα λειτουργεί σε εθελοντική βάση. Τα σχόλια δημοσιεύονται το συντομότερο δυνατόν, μόλις αυτό καταστεί εφικτό.
2. Όσοι και όσες απευθύνονται στη διαχείρηση με απορίες και ερωτήσεις είναι απαραίτητο να αναγράφουν και το e-mail τους για τη δυνατότητα απάντησης.

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Ημερολόγιο

---000_maxometaksideytiss

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι εκδόσεις «Ταξιδευτής» και η «Λαϊκή Ενότητα» Μεγάρων , σας προσκαλούν τη Παρασκευή 21 Οκτώβρη 2016 και ώρα 19,00 μ.μ., στην αίθουσα «ΘΕΟΓΝΙΣ», Κεντρική πλατεία Μεγάρων, στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γιάννη Τόλιου με θέμα:

«Η Μετάβαση στο ‘Εθνικό Νόμισμα’, αφετηρία εξόδου από την κρίση»

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Τρύφωνας Κωστόπουλος, καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου

Βασίλης Πριμικήρης, μέλος Πολιτικού Συμβουλίου της ΛΑΕ

Γιάννης Τόλιος, διδάκτωρ οικονομικών, συγγραφέας του βιβλίου

Τη εκδήλωση συντονίζει ο Βασίλης Πολυχρόνης, συντονιστής Π.Ε. της ΛΑΕ Μεγάρων

Θα ακολουθήσει συζήτηση

************************

---000_parastasikaterinakast

************************

---000_diethnessinedriorproject

************************

---000_ekdilosineasmirnioktovri16

************************

------00000patelis

***********************

---000_LORDON

*******************

---000_Stathis_Antifasistika

*******************

---000_pirogapagkpolem

*******************

---000_giannistoliosvivlioneo

**********************


(Για να διαβάσετε περισσότερα κλικ στην εικόνα)

********************

---000logo_gia_ISKRA

Στρατής Γατελούζος

Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε,. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ

ΣΤΟ BLUE SKY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ - 20/1/2016

*****************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ ART CHANNEL & ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΑΡΤΗΡΙΑ» ΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΣ ΣΑΒΒΟΡΓΙΝΑΚΗ – 6/9/2016

*******************************************

Ο ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ", ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ "VMEDIA"

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ MeNeL@o (25/5/2016)

*******************************************

Ο ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟΥ

"KONTRA 24(KONTRA CHANNEL) 22/06/2016

ΓΙΑ BREXITΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΛΑ.Ε

********************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΣΤΟ VORTAL.TV ΚΑΙ ΣΤΟΝ Κ. ΚΟΥΡΟ ΣΤΙΣ 28/6/2016

*****************

Ο ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΗ «ΓΙΑΦΚΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΣΠ. ΧΑΡΙΤΑΤΟ (ALPHA 9,89 FM, 04/07/16)

*****************


---000logo_gia_ISKRA

******************

---000_Travlos-Tzanetatos_vivlio

************

---000_eg_Althusser____cover

************

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ»

 ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

---------------------------------------------------------000000000000000000000000alogo

************************************************************

10841463_874492109250962_1737608452_n

E-mail ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

iskranews@gmail.com

*******************************************

ΤΑ "ΚΟΚΚΙΝΟΠΙΠΕΡΑΤΑ" ΤΗΣ Iskra

ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΣΤΟΝ ΑΙΜ. ΛΙΑΤΣΟ

(KONTRA CHANNEL 11/10/2016)

         

*******************************************

ΧΟΥΝΤΗΣ ΣΕ MOSCOVICI

“ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ”  

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ν.ΧΟΥΝΤΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΛΑ.Ε.

ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

   

*******************************************

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ Π.Σ. ΤΗΣ ΛΑ.Ε.  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ 

         

******************************************

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΛΑ.Ε.

ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 'Η ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΗ

ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NOVUS – ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10

(1ο ΜΕΡΟΣ)

(2ο ΜΕΡΟΣ)

(3ο ΜΕΡΟΣ)

******************************************

Παλαιότερα videos

********************

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΑΧΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ 

Cretetv - 8/6/16

********************

Ο ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΗΔΑΚΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ:''ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΚΛΑΒΙΑ!''

**********************

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΑΘΗΝΑ: ΠΑΤΗΣΙΩΝ 14, ΣΤΟΑ ΦΕΞΗ, 8ος ΟΡΟΦΟΣ 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ: 210-3800067, FAX: 210-3800015

 ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ:
e-mail organotiko.laikienotita@gmail.com 

ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ :
e-mail grafeiotypou@laiki-enotita.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΓΝΑΤΙΑΣ 75, 4ος ΟΡΟΦΟΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - FAX: 2310-271321

********************************************************

 ΦΑΚΕΛΟΣ: ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ 

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)

------------------------------------------------------00000000000000000aaaaaaaaaeikona


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΠΡΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ

(ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ)


******************************************************************************************

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΑΝΤΖΗ (εφημερίδα "ΠΡΙΝ" - 28/10/12)

"ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ"


*****************************************************************************

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΧΡΕΟΥΣ:
9 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟ
(22/9/2014)

(Κλικ στην εικόνα)

*****************************************************************************

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΤΙΚΑ
"Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

*****************************************************************************************************

ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ - ΟΙ ΖΕΥΓΑΔΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΣΠΟΡΑ ΜΕΝΕΙ

***********************************************************************************************


Συνέντευξη του Γ. Τόλιου στο ρ/σ “Παραπολιτικά” και το Ν. Ευαγγελάτο για το χρέος, την ευρωζώνη και την εναλλακτική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ (25/9/14)